Google

Velkommen til www.mejling.dk, dette er, endnu en af disse selvsmagende selvpromoverede hjemmesider hvor indehaveren uimodsagt kan fremture med sine ideer, interesser og tanker.
Der er dog en stor fordel ved en hjemmeside, du kan klikke dig væk når du keder dig. Den mulighed har du ikke, hvis du er så uheldig at få indehaveren til bords til en familiefest med 5 timers middag, eller endnu værre, hvis du er så uheldig, at det viser sig at han er din lærer !

På denne side kan du finde et undervisningsforløb, hvor du kan lave en model af solsystemet en milliard gange mindre end originalen.

Du kan finde Søren Gregersen og min eksamensopgave om Evolutionens Dynamik.

På siden om flyvning er der bl.a. nogle luftfotos optaget fra et Ultraletfly over Lolland, samt div. videoklip fra bl.a. Saltholm og Øresundsbron.

I Fotogalleriet finder du bl.a. naturfotografier fra Island og Lappland, samt fotografier fra forbindelsen over og under Øresund.

Du kan finde links til steder jeg finder spændende, f.eks. mit webcam.

Sidst og mindst finder du den selvsmagende del om mig selv, som det nok kun er min mor der finder interessant, og hun ved dårlig nok hvad internet er.
God fornøjelse !

Venlig Hilsen
Claus Mejling.

Hist og pist :

Tele Danmark Hadeside
 

Solformørkelse i Ungarn 11/8-1999.

Læs om Blekingegadesagen

Personlighedstyper

Skeptikerforeningen
Side om Anti-Overtro.

Leg med tændstiksfigurer
Du er besøgende nr
siden 15/9 2004.


www.mejling.dk
Startside på www.mejling.dk